Sustainable Finance Program

Risketeers is een jonge en ambitieuze organisatie dat zich richt op het opleiden, begeleiden en detacheren van Young Professionals. Wij bieden een uniek ‘Talent Development Program’ aan met de focus op Sustainable Finance in de financiële sector. Het bedrijf is gebouwd op de fundamenten van twee succesvolle organisatie die hun sporen in de financiële sector al hebben verdiend. Dit zorgt ervoor dat er een high-end Sustainable Finance program is dat je als Young Professional alle tools, trainingen en (persoonlijke)begeleiding verschaft om binnen een korte periode uit te kunnen groeien tot een succesvolle professional en toekomstig leider, waarbij jij het verschil gaat maken.

Wat kan je verwachten?

Als Sustainable Finance Specialist speel je een cruciale rol in het bevorderen van duurzame financiële praktijken. Je analyseert bedrijven, projecten en activa op duurzaamheidsprestaties en -risico’s. Daarnaast integreer je ESG-factoren in financiële analyses en risicobeheerprocessen. Je identificeert duurzame beleggingskansen en ontwikkelt innovatieve financieringsoplossingen die positieve impact genereren. Jouw bijdrage aan de ontwikkeling van duurzaamheidsbeleid en advisering van belangrijke stakeholders zorgt voor een veerkrachtige en verantwoorde economie. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan een duurzame toekomst in de financiële sector.

Kortom, je bent een pionier in het integreren van duurzaamheidspraktijken in de financiële wereld. Je analyseert, integreert en creëert duurzame beleggings- en financieringsmogelijkheden die positieve impact hebben. Bouw mee aan een veerkrachtige en verantwoorde economie.

Mogelijke rollen

 • ESG Analist
 • Sustainable Finance Analist
 • Sustainable Lending Analist

Wie is onze Risketeer Sustainable Finance?

Wij zijn op zoek naar proactieve, enthousiaste talenten met de drive om zich te willen ontwikkelen op het gebied van ‘Sustainable Finance’. Jij wilt carrière maken en hebt affiniteit met de financiële sector. Ook beschik je over een relevante HBO Bachelor- of WO Diploma.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 1 jaar;
 • 8,33% vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen in 1 jaar;
 • Uitstekend startsalaris: €3.100 Bruto per maand op basis van 40 uur;
 • €10.000,- trainingsbudget (certificeringen, training en coaching);
 • NS Business card of €0,21 per km kilometervergoeding;
 • 2 bonusmomenten in het 1e jaar met een max van €3.000,-.
 • 100% pensioensbijdrage betaald door Risketeers, zonder eigen bijdrage;

Interesse?

Herken jij jezelf in de vacature? Wil je meer weten over Risketeers? Stuur dan je motivatie met je meest recente CV naar Roy via FastForwardYourCareer@risketeers.nl. Of solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken.

Ook een voorsprong in je carrière? Schrijf je nu hier in!
Meer weten? Neem contact op met Roy Out:

Waarom dit traineeship?

Leren en werken tegelijkertijd

Herken je het? Je bent klaar met je studie, maar de stap naar je eerste serieuze baan is best groot. Je wilt al werken maar tegelijkertijd ook nog ontzettend veel leren. Dit traineeship is ‘best of both worlds’. In 12 maanden tijd krijg je maar liefst 30 opleidingsdagen. Daarnaast leer je on-the-job het vak en word je begeleid. Aan het eind van het traineeship treed je in dienst bij de bank met een rugzak vol kennis en skills.

Leer van de beste experts

Soms wordt ons gezegd dat we best harder van de daken mogen schreeuwen dat we een knalgoed opleidingsprogramma hebben. Je leert het vak namelijk van de allerbeste experts. Professionals die jou meenemen in het vak van Risk Modeller in de financiële sector. Je bouwt in korte tijd een voorsprong op die niemand je meer afneemt. En ja, met alle bescheidenheid… het is best een goed programma 🙂

Verrijk je CV met waardevolle certificaten

Het opleidingsprogramma levert je enkele hoog aangeschreven certificaten op. Je wordt opgeleid om de officiële industry-standard certificeringen over domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze te behalen. Hierin sta je niet alleen, we begeleiden je om met de beste cijfers de certificeringen te halen.

Werk aan je soft skills

Bij Risketeers geloven we in persoonlijke groei. Naast aandacht voor vakinhoudelijke kennis, besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van soft skills. Je krijgt een persoonlijke coach die je tijdens het gehele traineeship begeleidt. En onze Masterclass Persoonlijk Leiderschap maakt je bewust van je kwaliteiten, je drijfveren en waar je voor staat als Young Professional. Zodat jij vanaf de start van je carrière stevig in je schoenen staat.

Krijg salaris vanaf dag 1

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over geld. Je ontvangt op de 25e van elke maand gewoon je salaris. Ook al ben je nog in opleiding. Ben je eenmaal geselecteerd voor dit programma, dan investeren wij in jouw toekomst. Zonder geldzorgen…

Excelleer door persoonlijk contact

Bij Risketeers hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Voor ons ben je veel meer dan een CV. We zijn een hecht team dat betrokken is op elkaar. We zien in de praktijk dat deze betrokkenheid ervoor zorgt dat mensen boven zichzelf uitstijgen!