Regulatory Business Analysis Program

Risketeers is een jonge en ambitieuze organisatie dat zich richt op het opleiden, begeleiden en detacheren van Young Professionals. Wij bieden een uniek ‘Talent Development Programs’ aan met de focus op Regulatory Business Analysis in de financiële sector. Het bedrijf is gebouwd op de fundamenten van twee succesvolle organisatie die hun sporen in de financiële sector al hebben verdiend. Dit zorgt ervoor dat er een high-end Regulatory Business Analysis program is dat je als Young Professional alle tools, trainingen en (persoonlijke)begeleiding verschaft om binnen een korte periode uit te kunnen groeien tot een succesvolle professional en toekomstig leider, waarbij jij het verschil gaat maken.

Wat kan je verwachten?

De Business Analyst vervult een cruciale rol als verbindingspersoon tussen de business afdelingen en ondersteunende afdelingen zoals IT, Risk, Compliance, Security en anderen. Het doel van deze functie is om veranderingen te ondersteunen en de organisatie te helpen bij het ontwerpen, verbeteren en implementeren van wettelijke vereisten en gerelateerde oplossingen. Als Business Analyst ben je verantwoordelijk voor effectieve communicatie, coördinatie en het vaststellen van kwaliteitsnormen.

In deze rol werk je nauw samen met de business afdelingen om hun behoeften en uitdagingen te analyseren. Je brengt bedrijfsprocessen in kaart, identificeert verbetermogelijkheden en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Daarnaast faciliteer je de samenwerking tussen verschillende afdelingen door effectieve communicatie te bevorderen en belanghebbenden bij elkaar te brengen. Je coördineert projecten die gericht zijn op het implementeren van wettelijke vereisten en oplossingen, waarbij je projectplannen opstelt, de voortgang bewaakt en ervoor zorgt dat de gestelde doelen binnen de afgesproken tijdlijnen en budgetten worden behaald.

Een belangrijk aspect van deze rol is het vaststellen en handhaven van kwaliteitsnormen binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat processen, systemen en oplossingen voldoen aan de wettelijke vereisten en de verwachtingen van stakeholders. Je voert kwaliteitscontroles uit, analyseert data en identificeert mogelijkheden voor verbetering. Daarnaast verzamel je relevante gegevens, stel je rapporten op en communiceer je bevindingen en aanbevelingen aan belanghebbenden op een begrijpelijke manier.

Mogelijke Rollen

 • Regulatory Business Analyst
 • Business Analyst – IT Systems
 • Business Process Analyst

Wie is onze toekomstige Risketeer?

Wij zijn op zoek naar proactieve, enthousiaste talenten met de drive om zich te willen ontwikkelen op het gebied van ‘Regulatory Business Analysis’. Jij wilt carrière maken en hebt affiniteit met de financiële sector. Ook beschik je over een relevante HBO Bachelor- of WO Diploma.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract van 1 jaar;
 • 8,33% vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen in 1 jaar;
 • Uitstekend startsalaris: €3.100 Bruto per maand op basis van 40 uur;
 • €10.000,- trainingsbudget (certificeringen, training en coaching);
 • NS Business card of €0,21 per km kilometervergoeding;
 • 2 bonusmomenten in het 1e jaar met een max van €3.000,-.
 • 100% pensioensbijdrage betaald door Risketeers, zonder eigen bijdrage;

Interesse?

Herken jij jezelf in de vacature? Wil je meer weten over Risketeers? Stuur dan je motivatie met je meest recente CV naar Roy via FastForwardYourCareer@risketeers.nl. Of solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken.

Ook een voorsprong in je carrière? Schrijf je hier in!
Meer weten? Neem contact op met Roy Out:

Waarom dit traineeship?

Leren en werken tegelijkertijd

Herken je het? Je bent klaar met je studie, maar de stap naar je eerste serieuze baan is best groot. Je wilt al werken maar tegelijkertijd ook nog ontzettend veel leren. Dit traineeship is ‘best of both worlds’. In 12 maanden tijd krijg je maar liefst 30 opleidingsdagen. Daarnaast leer je on-the-job het vak en word je begeleid. Aan het eind van het traineeship treed je in dienst bij de bank met een rugzak vol kennis en skills.

Leer van de beste experts

Soms wordt ons gezegd dat we best harder van de daken mogen schreeuwen dat we een knalgoed opleidingsprogramma hebben. Je leert het vak namelijk van de allerbeste experts. Professionals die jou meenemen in het vak van Business Analyst in de financiële sector. Je bouwt in korte tijd een voorsprong op die niemand je meer afneemt. En ja, met alle bescheidenheid… het is best een goed programma 🙂

Werk aan je soft skills

Bij Risketeers geloven we in persoonlijke groei. Naast aandacht voor vakinhoudelijke kennis, besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van soft skills. Je krijgt een persoonlijke coach die je tijdens het gehele traineeship begeleidt. En onze Masterclass Persoonlijk Leiderschap maakt je bewust van je kwaliteiten, je drijfveren en waar je voor staat als Young Professional. Zodat jij vanaf de start van je carrière stevig in je schoenen staat.

Verrijk je CV met waardevolle certificaten

Het opleidingsprogramma levert je enkele hoog aangeschreven certificaten op. Je wordt opgeleid om de officiële industry-standard certificeringen over domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze te behalen. Hierin sta je niet alleen, we begeleiden je om met de beste cijfers de certificeringen te halen.

Krijg salaris vanaf dag 1

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over geld. Je ontvangt op de 25e van elke maand gewoon je salaris. Ook al ben je nog in opleiding. Ben je eenmaal geselecteerd voor dit programma, dan investeren wij in jouw toekomst. Zonder geldzorgen…

Excelleer door persoonlijk contact

Bij Risketeers hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Voor ons ben je veel meer dan een CV.  We zijn een hecht team dat betrokken is op elkaar. We zien in de praktijk dat deze betrokkenheid ervoor zorgt dat mensen boven zichzelf uitstijgen.