Opdrachtgevers

Young Professionals vinden, binden, opleiden en begeleiden is een lastige uitdaging. Hoe bereik jij de juiste kandidaten? Waar haal je de tijd vandaan om hen te begeleiden, te coachen en op te leiden?

Maak kennis met de nieuwe generatie Risk Professionals

Bij Risketeers combineren wij kennis van Risk, Data, Compliance en Sustainable finance met jarenlange ervaring in recruitment en talentontwikkeling. Onze Young Professionals zijn met zorg geselecteerd en worden opgeleid door de beste experts uit het vakgebied.

Onze nieuwe generatie Risk Professionals zijn:

  • Volledig opgeleid in afstemming met je organisatie
  • Inzetbaar tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Geselecteerd op een 100% match met uw organisatie

Intensieve opleiding

Het Talent Development Program duurt 12 maanden. Na een intensieve basisopleiding starten zij direct binnen je team. Na de basisopleiding specialiseren zij zich tot Business Analyst, Data & Implementation Analyst, Risk Modeller, KYC & Compliance Analyst of ESG Specialist. In totaal krijgen de Risketeers zo’n 30 dagen aan opleiding, training en coaching. Volledig opgeleid en toegerust komen zij na 12 maanden kosteloos in dienst bij je organisatie.

Soft skills

Naast inhoudelijke training is er ook aandacht voor soft skills. Onze masterclass ‘Persoonlijk Leiderschap’ is een cruciaal onderdeel van het totale opleidingsprogramma.

Versnelling in groei

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Young Professionals en High Potentials niet alleen hun eigen ontwikkeling, maar ook de groei in professionaliteit van uw afdeling versnellen. Met hun capaciteit, laatste inzichten, nieuwe innovatieve werkmethodes, en zeker ook hun enthousiasme, zorgen zij voor een frisse energie in uw team!

Doorpraten? Heb je vragen? Neem contact op met Sjoerd Blom: